img-20190331-wa0001.jpg
 
 

Yhdistyksen tehtävä

Suomen Traumahoitajayhdistys ry:n perustettiin 26.5.2003 Helsingissä, jolloin kahdeksan Töölön sairaalassa työskentelevää sairaanhoitajaa allekirjoitti yhdistyksen perustamisasiakirjan. Yhdistyksen tavoitteena on edistää jäsentensä välistä yhteistyötä ja parantaa traumapotilaan hoidon kansallisia ja kansainvälisiä edellytyksiä. Haluttiin perustaa yhdistys, joka keskittyy kansantaloudellisesti merkittävien potilasryhmien hoidon kehittämiseen hoitoketjun eri vaiheessa moniammatillista osaamista edistäen. Yhdistyksellämme on tällä hetkellä lähes 200 jäsentä eripuolilta Suomea. Yhdistyksen merkittävintä toimintaa on kaksi kertaa vuodessa järjestettävät Traumapäivät, keväisin yksipäiväiset ja syksyisin kaksipäiväiset. Koulutuspäivien yhteydessä pidetään myös kevät-/syys kokous. Syyskokouksessa valitaan hallitus seuraavalle toimikaudelle.

Yhdistyksemme toiminnan tarkoituksena on saada luotua yhteistyöverkosto ympäri Suomen, yliopistosairaaloihin sekä myös keskus- ja aluesairaaloihin.

Mikäli teillä on innostusta traumapotilaan hoidon kehittämiseen, suosittelemme liittymistä yhdistykseen. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää yhdistyksestä tai palautetta näistä sivuista, ota yhteyttä sähköpostitse: hallitus@strhy.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä hallituksen jäseniin.